Gåseuge i uge 45!

Så er programmet for Gåseugen her, og vi glæder os så meget til at se jer dejlige mennesker fra området til alle de hyggelige og gratis arrangementer, hvor vi sætter fokus på områdets fællesskab med udgangspunkt i de ressourcer, der er tæt på os.

Programmet er som følger:

Lørdag d. 5. november kl. 10-12: Gæs med alle sanserAvnø Naturcenter. Der fortælles om gæs, og man kan opleve en gås blive parteret, indsnúse den gode duft af bål og stegt kød, inden man nyder smagen af stegt gås. På himmelen og markerne omkring Avnø lyder gæssenes kald.

Mandag d. 7. november kl. 19-21: Infoaften om Landet mellem fjordene på Lundby Bibliotek. Kom og hør lidt om vores udviklingsprojekt. Vi er til rådighed hele aftenen, og du er velkommen til at komme til en kop kaffe og få både en kort og en lang version af vores historie.

Tirsdag d. 8. november kl. 19: Samtalecafé i Bårse kirkes konfirmandstue om at føle sig hjemme med fortæller og skuespiller Steffen Sommerstedt som oplægsholder. I et hyggeligt miljø fortæller Steffen Sommerstedt nærværende og indlevende hjemstavnsfortællinger, inden der skabes rum for en god debat om det at føle sig hjemme. Relevante spørgsmål bringes op og drøftes, uden at vi behøver at blive enige, bare klogere på hinanden og have en hyggelig aften.

Torsdag d. 10. november: ”Landet mellem fjordene spiser sammen”. For at støtte op om det gode naboskab, opfordrer vi dig til denne aften at invitere din nabo til at nyde et måltid sammen med dig. Du kan bruge denne invitation: Landet mellem fjordene spiser sammen  til at gøre det eller find den i en af dagligvarebutikkerne.
Opskriften til en rigtig lækker andesteg
Opskriften på en Confit af andelår

 

Lørdag d. 12. november kl. 10 i Køng Kirke: ”Fortællinger om gæs”, bla. spiller unge, dygtige dramaelever fra HC Andersens Verden scener fra ”Niels Holgersens vidunderlige rejse gennem Sverige”. Fortællinger om gæs levendegøres af både fortæller, publikum og dramaelever denne formiddag i Køng Kirke, hvor vi også skal plante et piletræ, så vi kan få gæslinger til foråret!

Velkommen til en fantastisk uge!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *