Foreningsliv

I området er der et rigt og varieret foreningsliv, hvor mange engagerede frivillige bruger mange timer på at gøre livet bedre for os andre. Foreningerne skaber mulighed for fællesskab og læring for folk i alle aldre, og de frivillige er dem, der får det hele til at løbe rundt. Udover idrætsforeningerne findes både borgerforeninger og bylaug og andre sociale og kulturelle foreninger, der arrangerer forskellige sammenkomster og festivaller.

Se i undersiden “Idrætsforeninger”, hvis du vil have nærmere oplysninger om de forskellige sportsgrene, man kan dyrke her og hvornår.

I Bårse er der en halv idrætshal med plads til to badmintonbaner. Bårse Idrætsforening har mange forskellige aktiviteter. Fodbold, badminton, gymnastik og agility er nogle af mulighederne. Derudover er der udendørs fodboldbaner og græsarealer til diverse aktiviteter.

Husholdningsforeningen i Bårse står hvert år for et varierende udbud af aktiviteter, eksempelvis udflugter og det årlige bankospil.

I Lundby er der en stor Idrætshal, og det er her, Svend Gønge Idrætsforening har deres hovedaktivitet, men de holder i øvrigt til på flere matrikler. Idrætsklubben Svend Gønge fik udbygget deres fodboldbaner i Køng. I hallen i Lundby er der både gymnastik, håndbold, badminton og indendørs fodbold. Desuden er der et lille FItnesscenter i tilknytning til hallen, der hedder P-dellen.

Medborgerhuset i Lundby mange aktiviteter og bla. bankospil hver anden onsdag. Derudover et rigt program med fællesspisninger, foredrag og musik.

I Køng er der både Køng museums venneforening og husflidskolen, som desuden årligt afholder et Familiemarked, som er rigt besøgt også af gamle veteranbiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *